Wildkogel Arena Neukirchen

Een wereld vol beleving direct naast het bergstation van de Wildkogelbahn
Medio Juni tot medio September Neukirchen

Op 30 minuten rijden van ons appartement bevindt zich het ski en wandelgebied de Wildkogel Arena Neukirchen. Bij het bergstation van de Wilkogelbahn bevindt zich een waar kinderparadijs met o.a. een GLIJBANENPAD!

Lees meer

Fichtenschloss

Laat je betoveren op de Rosenalm bij Zell am Ziller
Medio Juni tot medio September Zell am Ziller

Ga je naar Königsleiten met kinderen? In Zell am Ziller (half uurtje rijden), kunnen kinderen zich nu uitleven tijdens het klauteren op de klimtoren, glijden op de glijtoren of knutselen in de kraantoren van het Fichtenschloss!

Lees meer

Gipfelwelt Königsleiten

Van 1600 naar 2300 meter
Medio Juni tot Oktober Königsleiten

Hoe brengt u een perfecte dag door in de bergwereld van Königsleiten? De unieke Sagenerlebnis en de spannende GipfelLiner aan de Kröndlwurmsee bij het bergstation van de Dorfbahn Königsleiten beloven een dag vol belevenissen voor het hele gezin. Talrijke avonturenstations zoals bijvoorbeeld een houten knikkerbaan maken van een dag in deze natuurspeeltuin iets bijzonders.

Lees meer

Mountainbiken

Königsleiten

Op 100 meter van ons appartement huur je een (E-)Mountainbike want Königsleiten is een ideale bestemming voor fietsers en mountainbikers. Rond Königsleiten liggen tal van mountainbikeroutes en sportieve fietsers kunnen zich wagen aan tal van uitdagende tochten.

Lees meer

Arena Coaster

Het hele jaar! Zell am Ziller

Het rodelplezier in het Zillertal is niet alleen prachtig voor de kinderen: ook volwassenen genieten volop van de actie en snelheid in de eerste Alpenachtbaan in het Zillertal!

Lees meer

Krimmler watervallen

De grootste watervallen van Europa!
Het hele jaar! Krimml

Op 25 minuten vanaf ons appartement vind je de Krimmler watervallen. Met een valhoogte van in totaal 380 meter zijn de Krimmler watervallen de grootste van Centraal-Europa en de op vijf na hoogste van de wereld.

Lees meer

Stuwmeer

Zwemmen, suppen, vissen, wandelen, zeilen en surfen!
Medio Juni tot medio September Königsleiten

Het Durlaßboden Stuwmeer bevindt zich aan de rand van Königsleiten en hier vind je o.a. zich de hoogstgelegen zeil- en surfschool van Oostenrijk (1.400m).

Lees meer

Wandelen

Eindeloze mogelijkheden
Het hele jaar! Königsleiten

Het mooiste en meest opwindende wandelgebied van de Oberpinzgau vindt u ongetwijfeld bij ons in Königsleiten. Geniet van uw trektochten in het nationale park Hohe Tauern, de wandelingen over de alpenweides, op de grasbergen van Pinzgau en de actieve ervaring tijdens de ontdekkingstochten in het gebied van de Reichenspitzgruppe.

Lees meer

Arena Skyliner

Waterpret vanuit de lucht op 2.300 meter hoogte
Medio Juni tot medio September Königsleiten

Het vliegtoestel in Königsleiten is precies het juiste voor liefhebbers van avontuur en adrenaline. Hoger, sneller, verder! De GipelLiner Königsleiten is een soort Flying Fox /zipline en biedt alle gasten en bezoekers van de Zillertal Arena nog meer plezier, actie en een onvergelijkbaar vogelperspectief'.

Lees meer